Svema Bil - auktoriserad och certifierad verkstad - för din trygghet

ORIGINALSERVICE FÖR DIN BIL

Original service erbjuds till Hyundai, Peugeot, Mitsubishi och Subaru. Genom att boka Original service hos oss upprätthåller du din bils höga andrahandsvärde och försäkrar dig om att den presterar optimalt. Vår Original service utförs endast av specialutbildade, certifierade tekniker som med den senaste kunskapen och teknologin ser till att din bil presterar optimalt. Vi använder endast Original reservdelar.

Hur ofta du bör serva din bil beror på bilens ålder och miltal – men en bra regel är en gång per år. Vissa bilar har tätare servicebehov, kontrollera vad som står i din servicebok eller kontakta oss om du är osäker. Genom att följa din bils rekommenderade serviceintervall ser våra specialutbildade tekniker till att din bils motor, växellåda, stötdämpare, bromsar och mycket mer fungerar precis som de ska – och din förmånliga nybilsgaranti fortsätter att gälla under hela garantiperioden.

Originalservice

Service enligt fabrikens anvisningar utförd av certifierad servicetekniker, alltid original reservdelar med prisgaranti. Vägassistans samt lånebil- eller lånecykel ingår utan kostnad.

Fast pris med Prisgaranti

Hos oss får du alltid pris på servicen så att du vet vad den kommer att kosta innan du lämnar in din bil. Vi har även prisgaranti på Original service samt de flesta reparationer vilket innebär att vi matchar priset du fått på en annan verkstad i Karlstad tätort, inom en radie av 15 km från oss. Uppvisande av kostnadsförslag krävs för att prisgarantin ska kunna tillämpas.
Läs mer om Prisgaranti
Prisgaranti

Certifierade tekniker

Våra tekniker är specialutbildade och certiferade för att få arbeta med de varumärken vi är auktoriserade för och de utbildades löpande.

Prisgaranti

Vi är absolut bättre än andra verkstäder, men inte dyrare - det garanterar vi! Prisgaranti gäller på service och reparationer.

Räntefri delbetalning

Med våra märkeskort, t.ex. Peugeot-kortet, delbetalar du räntefritt service eller reparation i upp till 10 månader (beroende på bilmärke).

Trygghet för dig som kund - MRF reparationsvillkor

När du lämnar din bil till vår verkstad är det Motorbranschens Riksförbund (MRF) reparationsvillkor som vi förhåller oss till. Det ger dig som kund en större trygghet och skydd. MRF reparationsvillkor är godkända av konsumentverket.
Läs mer
Miljö- och kvalitetscertifierat företag