Svema Bil - Vart är du på väg?

Vart är du på väg?

Svema Bil är ett värmländskt familjeföretag grundat år 1960. Vi är auktoriserade återförsäljare och serviceverkstad för fyra ledande varumärken: Hyundai, Peugeot, Mitsubishi och Subaru. Sedan 2023 är vi även återförsäljare för Silence Eco Mobility. Vår rymliga, moderna bilhandelsanläggning som invigdes 2016 finns på Våxnäs i Karlstad.
Vår payoff - Vart är du på väg? - grundar sig i att alla personer är unika och är på sin egen resa. Alla är vi på väg någonstans, vårt mål är att ta reda på vart just du är på väg och hur vi kan hjälpa dig dit utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar att hitta ditt bästa bilägande.
Vi strävar efter långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer och ett sätt att uppnå detta är att inte krångla till det - vi försöker vara lite som värmlänningar är mest helt enkelt. Vär målsättning är att alltid ha nöjda kunder, under hela deras bilägande. Det tror vi uppnås genom att vi är engagerade och intresserade i dig som kund, kunniga på våra produkter samt att vi erbjuder produkter och tjänster med hög kvalitet. Slutligen, när vi gör fel så ska vi inte vara sämre än att erkänna detta och istället ta chansen att lära oss något av det.
2011 utsågs vi av Hyundai Bilar AB till Dealer of the year och 2013 till Di Gasellföretag.
Vi är av Länsförsäkringar ett Miljö- och Kvalitetscertifierat företag.
Miljö- och kvalitetscertifierat företag
DEKRA kvalitetskontroll

Öppettider bilförsäljning

  • Måndag-Fredag 9 - 18
  • Lördag 10 - 15

Öppettider verkstad & reservdelar

  • Måndag-Fredag 7 - 17
  • Lördag 10 - 15

Kontakta oss

Faktureringsadress leverantörsfakturor

Svema Bil AB
BGC-ID FOR 6010
205 36 Malmö
Fakturan skickas med fördel som bifogad PDF till faktura@svemabil.se