Svema Bil - auktoriserad och certifierad verkstad - för din trygghet

VI FELSÖKER OCH REPARERAR DIN BIL

Vi är specialister på våra varumärken och hjälper dig gärna med felsökning och reparation om du har problem med din bil. Våra specialutbildade och certifierade tekniker kan åtgärda de flesta fel som kan uppkomma och om du fått en anmärkning på besiktning kan vi även se till att släcka 2:an efter utförd reparation.

I de flesta fall kan vi ge dig ett fast pris på reparationen innan arbetet påbörjas, om vi vet vad felet beror på. Dessutom lämnar vi prisgaranti på vanligt förekommande reparationer, läs mer här. Är det inte känt vad felet beror på är det nödvändigt med en felsökning innan reparationen kan påbörjas.

Felsökning eller reparation

Reparation av fel som upptäckts t.ex. vid besiktning eller felsökning för att konstatera fel.

Certifierade tekniker

Våra tekniker är specialutbildade och certiferade för att få arbeta med de varumärken vi är auktoriserade för och de utbildades löpande.

Prisgaranti

Vi är absolut bättre än andra verkstäder, men inte dyrare - det garanterar vi! Prisgaranti gäller på service och reparationer.

Räntefri delbetalning

Med våra märkeskort, t.ex. Peugeot-kortet, delbetalar du räntefritt service eller reparation i upp till 10 månader (beroende på bilmärke).

Trygghet för dig som kund - MRF reparationsvillkor

När du lämnar din bil till vår verkstad är det Motorbranschens Riksförbund (MRF) reparationsvillkor som vi förhåller oss till. Det ger dig som kund en större trygghet och skydd. MRF reparationsvillkor är godkända av konsumentverket.
Läs mer
Miljö- och kvalitetscertifierat företag