Svema Bil - auktoriserad och certifierad verkstad - för din trygghet

GARANTIÄRENDE ELLER ÅTERKALLELSE

Som auktoriserad verkstad för varumärkena Hyundai, Peugeot, Mitsubishi och Subaru hanterar vi alla garantiärenden och återkallelser eller uppdateringar som avser dessa märken. Det kan handla om att du upptäckt ett fel i bilen eller att du fått ett brev från tillverkaren om en uppdatering eller återkallelse som ska utföras.

Garanti-ärenden är normalt gratis för dig som bilägare men i många fall krävs att bilen underhållits enligt fabrikens anvisningar för att garantin ska vara giltig. Därför kan vi inte fastställa om ett uppkommet fel på en bil är ett garantifel eller inte innan vi konstaterat orsaken till felet samt att alla förutsättningar för garantins giltighet är uppfyllda.

Garantiärende eller återkallelse

Boka tid för felsökning/konstaterande av garantifel alternativt tid för återkallelse/uppdatering av din bil.

Certifierade tekniker

Våra tekniker är specialutbildade och certiferade för att få arbeta med de varumärken vi är auktoriserade för och de utbildades löpande.

Prisgaranti

Vi är absolut bättre än andra verkstäder, men inte dyrare - det garanterar vi! Prisgaranti gäller på service och reparationer.

Räntefri delbetalning

Med våra märkeskort, t.ex. Peugeot-kortet, delbetalar du räntefritt service eller reparation i upp till 10 månader (beroende på bilmärke).

Trygghet för dig som kund - MRF reparationsvillkor

När du lämnar din bil till vår verkstad är det Motorbranschens Riksförbund (MRF) reparationsvillkor som vi förhåller oss till. Det ger dig som kund en större trygghet och skydd. MRF reparationsvillkor är godkända av konsumentverket.
Läs mer
Miljö- och kvalitetscertifierat företag