Svema Bil - auktoriserad och certifierad verkstad - för din trygghet

EKONOMISERVICE FÖR BILAR ÄLDRE ÄN 5 ÅR - FRÅN 1795 KR

Vi bryr oss om din bil, oavsett ålder. Med Ekonomiservice 5+ är det enkelt och billigt att bibehålla glädjen med din bil. Till ett fast och lågt pris går våra specialutbildade och certifierade tekniker igenom din bil på en rad väsentliga punkter samt byter motorolja och oljefilter. Dessutom ingår 1 års vägassistans.

Ekonomiservice 5+ går att beställa till bilar äldre än 5 år oavsett märke, pris från 1795 kr.

Ekonomiservice 5+

Inspektion av bilen enligt särskilt protokoll, byte av motorolja samt oljefilter. Vägassistans samt lånebil- eller lånecykel ingår utan kostnad.

Certifierade tekniker

Våra tekniker är specialutbildade och certiferade för att få arbeta med de varumärken vi är auktoriserade för och de utbildades löpande.

Prisgaranti

Vi är absolut bättre än andra verkstäder, men inte dyrare - det garanterar vi! Prisgaranti gäller på service och reparationer.

Räntefri delbetalning

Med våra märkeskort, t.ex. Peugeot-kortet, delbetalar du räntefritt service eller reparation i upp till 10 månader (beroende på bilmärke).

Trygghet för dig som kund - MRF reparationsvillkor

När du lämnar din bil till vår verkstad är det Motorbranschens Riksförbund (MRF) reparationsvillkor som vi förhåller oss till. Det ger dig som kund en större trygghet och skydd. MRF reparationsvillkor är godkända av konsumentverket.
Läs mer
Miljö- och kvalitetscertifierat företag