AC-kontroll

AC-service FRÅN 1 895 KR

Visste du att du får bättre funktion och längre livslängd på bilens AC-anläggning om du servar den med jämna mellanrum? En AC tappar över tid gas (köldmedia) som därför behöver fyllas på, annars minskar eller uteblir kyleffekten och systemets kompressor kan skadas p.g.a. överhettning. Men du ska aldrig göra en AC-påfyllning utan att veta att din AC fungerar perfekt, om AC-servicen visar ett läckage måste det först åtgärdas innan vi kan fylla på gas. Misstänker du att din AC inte fungerar korrekt ska du boka en AC-reparation där vi utreder vad som orsakat felet.

AC-service ingår inte i bilens ordinarie serviceprogram utan beställs separat, vi rekommenderar att du gör detta vart annat år.

AC-service 1 895 kr*

I AC-service ingår tömning, provtryckning och påfyllning av AC-gas (kostnad för gas tillkommer) samt funktionskontroll.

*Kostnad för gas som fylls på i systemet tillkommer.

Certifierade tekniker

Våra tekniker är specialutbildade och certiferade för att få arbeta med de varumärken vi är auktoriserade för och de utbildades löpande.

Prisgaranti

Vi är absolut bättre än andra verkstäder, men inte dyrare - det garanterar vi! Prisgaranti gäller på service och reparationer.

Räntefri delbetalning

Med våra märkeskort, t.ex. Peugeot-kortet, delbetalar du räntefritt service eller reparation i upp till 10 månader (beroende på bilmärke).

Trygghet för dig som kund - MRF reparationsvillkor

När du lämnar din bil till vår verkstad är det Motorbranschens Riksförbund (MRF) reparationsvillkor som vi förhåller oss till. Det ger dig som kund en större trygghet och skydd. MRF reparationsvillkor är godkända av konsumentverket.
Läs mer
Miljö- och kvalitetscertifierat företag