Tjänstebilar från Svema Bil

Välj bil med lite extra omtanke

Vad är viktigt för dig när du ska välja bil? Många tänker ekonomiskt när de väljer företagsbil. Andra på designen. Eller på miljön. Om du väljer en av våra bilar så väljer du allt på en gång. Hos Svema Bil finns ett brett modellprogram av högklassiga person- och transportbilar från Hyundai och Peugeot med låga förmånsvärden, miljösmarta drivlinor samt låga ägande- och driftskostnader. 

Vi hjälper dig att ta fram rätt bil för dig och ditt företag utifrån ert behov och önskemål, vi ser även till att ordna rätt finansiering, försäkring och serviceavtal så bilägandet blir så enkelt och smidigt som möjligt.    

Välj en elbil till ditt företag!

Vi på Svema Bil tror att elbilar är vägen framåt - därför har vi ett av marknadens bredaste utbud av elektrifierade bilar. Hos oss kan du välja mellan 100% elektriskt, plug-in hybrid (laddhybrid), hybrid och mildhybrid. Vi har transportbilar som går på 100% el, vi har flakbilar och t.o.m. 9-sitsiga bussar som är helt eldrivna. Som en av få leverantörer kan vi även erbjuda bränslecells-bilar.

För många är ekonomin en viktig aspekt när de väljer företagsbil. En elbil är inte bara ekonomisk i drift, den har även lägre fordonsskatt, minskade utsläpp och omfattas av en klimatbonus på upp till 70 000 kronor. Inköpskostnaden är högre, men det är en bra idé att göra en kostnadskalkyl över tid för att korrekt jämföra kostnaden med motsvarande bil med förbränningsmotor - i många fall blir elbilen betydligt billigare att äga!

Ett urval av våra laddbara modeller

Kontakta oss idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!