Peugeot traveller

PEUGEOT TRAVELLER

Peugeot Traveller - rymlig och komfortabel.

Med nya Peugeot Traveller får du såväl rymlighet, komfort som säkerhet av högsta klass. Den kraftfulla designen, de suveräna köregenskaperna och de moderna BlueHDi-motorerna eller helt elektriska drivlinan borgar för en sund bränsleekonomi, behaglig atmosfär och en ny reseupplevelse.
Som något helt nytt finns Peugeot e-Traveller med en räckvidd på upp till 330 km (WLTP), snabbladdning som ger 80% på 30 minuter och 0 gram CO2-utsläpp! Finns i två karosslängder med plats för upp till nio personer.
Peugeot Traveller BlueHDI finns i tre olika längder. För var och en av de 3 längderna, är  Traveller tillgänglig i konfigurationerna 5, 7 eller 8 platser. Den är utformad för att kunna anpassas efter alla dina önskemål. Den andra och tredje raden består av ett delat säte 2/3–1/3, vars två delar är var sin separat enhet som kan förflyttas i valfri position på sina respektive skenor. Det bakre utrymmet kan alltså moduleras om på ett enkelt sätt. För ytterligare modularitet kan sätena tas ut eller positioneras om med hjälp av skenorna.

3 års nybilsgaranti

Nya Peugeot Traveller är ett tryggt val! 3 år/10.000 mil nybilsgaranti ingår, likaså 3 års vägassistans, 3 års vagnskadeförsäkring samt 12 års rostskydd. Alla Peugeot-bilar med batteri har dessutom 8 års/16.000 mil batterigaranti.
Peugeot Traveller

Kontakta oss redan idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!