Peugeot Rifter

PEUGEOT RIFTER

Peugeot Rifter - rymlig och flexibel.

Nya Peugeot Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna, tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig och flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse.
En design utan kompromisser. Elegant, robust, smidig och kraftfull – nya Peugeot Rifter är ett typexempel på mångsidighet. Den korta och höga motorhuven och den förhöjda markfrigången är drag som hämtat inspiration från SUV-segmentet. Den har en balanserad, kompakt och dynamisk silhuett som framhävs av strålkastarna med den inbyggda ljussignaturen och av den vertikala kylargrillen.
Rifter är bilen som anpassar sig efter alla dina önskemål. Öppningsbar baklucka, 5 eller 7-sitsig, 3 individuella och nedfällbara baksäten med Magic Flat-funktion, bagageutrymme på mellan 775 och 3 500 liter och Zénith-tak med många förvaringsfack. Den praktiska flexibiliteten gör att det alltid finns plats i nya Peugeot Rifter och den är snabb och effektiv att lasta.
Peugeot Rifter finns med flera olika drivlinor och även som helt elektrisk - e-Rifter med upp till sju säten och en räckvidd på upp till 280 km.  

3 års nybilsgaranti

Nya Peugeot Rifter är ett tryggt val! 3 år/10.000 mil nybilsgaranti ingår, likaså 3 års vägassistans, 3 års vagnskadeförsäkring samt 12 års rostskydd. Alla Peugeot-bilar med batteri har dessutom 8 års/16.000 mil batterigaranti.
Peugeot Rifter

Kontakta oss redan idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!