Peugeot 5008

PEUGEOT 5008

Peugeot 5008 - en ny dimension.

Ta plats i nya 7-sitsiga PEUGEOT 5008 SUV och upplev en ny nivå av stil och design, kombinerat med rymlighet och komfort. Med sportiga linjer och djärv design moderniserar nya PEUGEOT 5008 SUV sitt uttryck. Den förbättrade förarplatsen PEUGEOT i-Cockpit och alla förstklassiga detaljerna erbjuder ännu bättre upplevelser och en prestanda som överskrider dina förväntningar och ambitioner.
Antingen du kör ensam eller med passagerare i nya sjusitsiga PEUGEOT 5008 SUV, kommer din körupplevelse att tas till en helt ny dimension. Njut av det exceptionella ljusinsläppet från panoramaglastaket i den lyxiga kupén. Tag plats i sätena med flerpunktsmassage, anpassa den interiöra miljön med Peugeot i-Cockpit Amplify och njut av Hi-Fi ljudsystemet från Focal.
Designen hos PEUGEOT 5008 SUV har optimerats genom lättare chassi, kaross och utrustningar för att stärka säkerheten och körglädjen. Tillsammans med de högpresterande PureTech- och BlueHDi-motorerna och den automatiska växellådan, öppnar Peugeot upp för en ny era av effektivare SUV:ar.

3 års nybilsgaranti

Nya Peugeot 5008 är ett tryggt val! 3 år/10.000 mil nybilsgaranti ingår, likaså 3 års vägassistans, 3 års vagnskadeförsäkring samt 12 års rostskydd. Alla Peugeot-bilar med batteri har dessutom 8 års/16.000 mil batterigaranti.
Peugeot 5008

Kontakta oss redan idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!