Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ - FRÅN 216.900 KR

Hyundai IONIQ är unik genom att som första bil erbjudas med tre elektrifierade drivlinor: Hybrid, Plug-In hybrid och Electric!

Mångfaldigt prisbelönta Hyundai IONIQ är ett smartare val både för miljön och ekonomin. Finns i tre olika elektrifierade versioner som ger låga utsläpp och låg drivmedelskostnad. Utrustningsnivån är hög, redan i basversionen finns det mesta som behövs för ett bekvämt bilåkande. Säkerhetsutrustningen är omfattande och innehåller allt man förväntar sig av en modern bil. IONIQ har fått högsta betyg, 5 stjärnor, i EuroNCAP:s krockprov.
Hyundai IONIQ har erhållit mängder av priser och utmärkelser för sina egenskaper, bl.a. har Folksam utsett IONIQ till "Bra val" för sina miljö- och säkerhetsegenskaper.
Hyundai IONIQ finns som Hybrid, Plug-In Hybrid med en räckvidd på upp till 52 km på el samt i renodlad el-version som med sitt batteri på 38,3 kWh har en räckvidd på upp till 311 km. Den kan även ta emot 100kW-laddning vilket innebär att det endast behövs 54 minuter för att ladda 80%.

5 års nybilsgaranti

Nya Hyundai IONIQ är ett tryggt val! 5 års nybilsgaranti utan milbegränsning ingår, likaså 5 års vägassistans, 5 års lackgaranti, 3 års vagnskadeförsäkring, 12 års rostskydd samt 8 års batterigaranti (eller 20.000 mil).

Hyundai IONIQ
Hyundai KONA Electric

JUST NU:PRIVATLEASA KONA ELECTRIC FÖR 2995 KR/MÅNAD!

Läs mer

Kontakta oss redan idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!