Hyundai Bayon

Hyundai BAYON

Hyundai BAYON - Rymlig och smart cross-over

Helt nya BAYON är en crossover som verkligen gör avtryck i klassen med sin eleganta stil, rymliga interiör och mängder av smart teknik som mildhybridsystem och en rad innovativa säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Du kommer att älska frihetskänslan och överblicken du får från den höga körpositionen. Perfekt för dig som söker nya perspektiv!
Helt nya BAYON erbjuder klassledande uppkopplingsmöjligheter, till exempel en 10,25" pekskärm med BlueLink som gör det möjligt att styra funktioner i bilen via din smartphone. Med den 10,25" stora pekskärm med navigation ingår det en 5 års prenumeration på Hyundai LIVE Services. Njut av åtkomst till tjänster så som trafikinformation, väder, POI, lediga parkeringsplatser och fartkameravarning, i länder lagen tillåter det.

Pris & utrustning BAYON

5 års nybilsgaranti

Nya Hyundai BAYON är ett tryggt val! 5 års nybilsgaranti utan milbegränsning ingår, likaså 8 år/16 000 mil batterigaranti, 1 års vägassistans (som förnyas med ytterligare 1 år vid varje service), 3 års vagnskadeförsäkring samt 12 års rostskydd.

Hyundai Bayon

Kontakta oss redan idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!