Tjänstebilar från Svema Bil

Välj tjänstebil med lite extra omtanke

En tjänstebil är inte vad den en gång varit. Många tänker ekonomiskt när de väljer tjänstebil. Andra på designen. Eller på miljön. Om du väljer en av våra bilar så väljer du allt på en gång. Hos Svema Bil finns ett brett modellprogram av högklassiga person- och transportbilar från Hyundai och Peugeot med låga förmånsvärden, mycket utrustning samt miljösmarta drivlinor.

Vi hjälper dig att ta fram rätt bil för dig och ditt företag utifrån ert behov och önskemål, vi ser även till att ordna rätt finansiering, försäkring och serviceavtal så bilägandet blir så enkelt och smidigt som möjligt.    

Välj en elbil som tjänstebil

Vi på Svema Bil tror att elbilar är vägen framåt - därför har vi ett av marknadens bredaste utbud av elektrifierade bilar. Hos oss kan du välja mellan el, plug-in hybrid (laddhybrid), hybrid och mildhybrid.

För många är ekonomin en viktig aspekt när de väljer tjänstebil. Enn elbil är inte bara ekonomisk i drift, den har även lägre skatt, minskade utsläpp och omfattas av en klimatbonus på upp till 60 000 kronor. Inköpskostnaden är något högre, men det är en bra idé att göra en kostnadskalkyl över tid för att korrekt jämföra kostnaden med motsvarande bil med förbränningsmotor. Om du avser att endast använda bilen i tjänsten är det viktigt att föra en körjournal. I vissa fall räknas resan till och från jobbet som en privat resa.

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!