Svema Bil - Vart är du på väg?

Vi söker två fordonstekniker!

Till vår moderna serviceverkstad söker vi nu två fordonstekniker för omgående tillträde.
Din profil
Vi söker dig som är en utbildad fordonstekniker, gärna med något års yrkeserfarenhet, som är redo för nya utmaningar. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem samtidigt som du är flexibel och mån om att leverera en hög servicenivå till kunden.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av tillbehörsmontering, service, reparationer och felsökning/diagnostik på i första hand Hyundai och Peugeot. Vissa arbeten kommer vara enklare, andra mer avancerade men med den gemensamma nämnaren att det alltid finns en slutkund som förväntar sig högsta kvalitet och servicenivå på det arbete du utför.
Nya bilar blir allt mer avancerade och är i allt större utsträckning mer eller mindre elektrifierade vilket ställer nya krav på dig som fordonstekniker. Vi kommer tillhandahålla utbildning i flera nivåer för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och professionellt sätt, även på kommande generationer bilar.
Ansökan
Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag tillsammans med ditt CV till jobb@svemabil.se
Har du frågor om tjänsten kontakta verkstadschef Patrik Sundfeldt på telefon 054-17 66 50 eller patrik@svemabil.se
Svema Bil - Vart är du på väg?

Kontakta oss

Öppettider bilförsäljning

  • Måndag-Fredag: 09.00 - 18.00
  • Lördag: 10.00 - 14.00
  • Lördagar sommarstängt i sommar

Öppettider verkstad & reservdelar

  • Måndag-Fredag: 07.00 - 17.00
  • Lördag: 10.00 - 14.00
  • Lördagar sommarstängt i sommar