Subaru XV

nya Subaru XV - pris från 244.900 kr

sLUTA DRÖM. gÖR.

En helt ny generation Subaru XV är startklar! En från grunden helt ny bil byggd på Subarus nya plattform. Trots att nya Subaru XV inte har en enda exteriör detalj gemensamt med nuvarande generation, syns det direkt att det är en XV. Det hade ju varit synd att helt gå ifrån den design som – förutom bilens kvalitet – är det som ägarna uppskattar mest med modellen.

En helt ny bil är naturligtvis helt ny även på insidan. Svepande linjer och mjuka material med senaste infotainmenttekniken gör körningen till en ren njutning. Den nya kupén är påtagligt tystare och bjuder väsentligt mer rymd än tidigare, en annan stor skillnad är känslan i material och knappar som fått ett rejält lyft.

Världsklass

Subaru XV har såklart boxermotor och symmetrisk fyrhjulsdrift - två egenskaper som är synonymt med Subaru. Men nya XV har även EyeSight, ett säkerhets- och förarassistans-system som av flera oberoende testinstitut klassat som Världens bästa. Det gör inte bara resan säkrare utan även mer komfortabel.

Subaru XV finns med två motoralternativ på 1.6 eller 2.0 liter, båda bensindrivna. Båda motorerna är kopplade till en 7-stegs CVT automatlåda som standard.

Markfrigång är 22 cm, max dragvikt 1400 kg med B-behörighet.

Ekonomi

Nya Subaru XV erbjuds i flera olika utrustningsnivåer men redan i grundversion är XV mycket välutrustad.

Subaru XV har tre år/10.000 mil nybilsgaranti, fria uppdateringar av kartor samt fri service i tre år/4500 mil.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!