Subaru XV

Subaru XV - pris från 219.900 kr

Kör din väg

Kör din egen väg! Det är känslan varje Subaru vill förmedla, och Subaru XV fortsätter denna tradition med en äventyrlig design och robust teknik.

Tack vare bilens ovanligt långa hjulbas och den generöst utformade karossen finns det väldigt gott om plats, både i fram - och baksäte. Dessutom sitter du högt och har ett bra synfält åt alla håll.

Säker teknik

XV har som alla andra Subaru den unika Boxer-motorn som ger en låg tyngdpunkt, mjukare och mer vibrationsfri gång. Välj mellan bensin eller diesel i olika storlekar och effekter.

Alla XV har Subarus symmetriska fyrhjulsdrift som standard. Nyckelfunktionen i systemet är den raka, symmetriska fördelningen av motorkraften. Detta unika system har en inbyggd balans och lägre tyngdpunkt än andra liknande drivlinor. Skulle ett hjul tappa greppet fördelas drivkraften automatiskt mellan fram- och bakaxel vilket resulterar i trygga och stabila vägegenskaper oavsett underlag.

Ekonomi

Subaru XV bjuder på mycket utrustning redan som standard och med prisvärda utrustningspaket kan du anpassa den efter dina behov och förutsättningar.

Subaru XV har tre år/10.000 mil nybilsgaranti, fria uppdateringar av kartor samt fri service i tre år/4500 mil.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!