Subaru WRX STi

Subaru WRX STi - pris från 399.900 kr

Hjärtstartare

För fans inom motorsport i hela världen krävs bara tre bokstäver för att stava till extrem prestanda – STI. Nya WRX STI har uppdaterad design, men det är inget snack om vad den är byggd för. Den här bilen genererar prestanda som ingen annan med sin kombination av motor, drivning och chassi.

Unik körupplevelse

Subaru WRX STI är standardutrustad med extremt avancerad teknik som har ett enda syfte – att lyfta din körupplevelse till nya höjder. Boxer-motorn på 2.5 liter är beprövad och utvecklad genom åren och dess prestande i WRX STi är inget annat än fantastisk. 300 hk med ett vridmoment på 407 Nm ger hissnande fartresurser, 0-100 km/tim avverkas på bara 5,2 sekunder!

Chassit som utvecklats under år av tävlingsverksamhet och tester är är exceptionellt stabilt och svarar blixtsnabbt.

WRX STi är självklart fyrhjulsdriven men även utrustad med Active Toque Vectoring som låter dig ta din WRX STI ännu närmare gränsen. När du går in i en kurva och G-krafterna sätter in, kommer systemet att omfördela drivkraften för att hjälpa dig att hålla den valda linjen. Nya WRX STI svarar snabbare på styrutslag och gör körningen ännu mer engagerande.

Prisvärd

Trots all sin avancerade teknik och hiskeliga prestanda är WRX STi förvånansvärt billig i inköp. Dessutom ingår mängder av utrustning och tre år/4500 mils fri service.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!