Subaru Outback

Subaru Outback - pris från 329.900 kr

Bäst i test

Är Subaru Outback världens bästa bil? Det vet inte vi, men vi vet att Outback är en fantastiskt bra bil! Den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unika Boxer-motorn skapar en kontroll och stabilitet på vägen som imponerar. Lägg till låg bränsleförbrukning och det revolutionerande säkerhets- och förarassistanssystem EyeSight så är det inte så konstigt att Outback utsetts till Bäst i Test av bl.a. Teknikens Värld.

Kontroll

Få andra bilar erbjuder kontroll som nya Outback. Genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade Boxermotorn skapas en kontroll och stabilitet som imponerar. Systemet ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och väderförhållanden. Outback har utmärkt kursstabilitet och styrprecision,tack vare att huvudkomponenterna är horisontellt placerade. Samtidigt skapar den låga tyngdpunkten en engagerad och responsiv körupplevelse.

Lineartronic-automatväxellådan är designad för att få ut det mesta av Boxermotorn och 4-hjulsdriften. Lineartronic håller motorn i dess ideala effektområde och ger Outback sin klassledande bränsleförbrukning: 6,1 lit/100km (Diesel Lineartronic). Nya växlingspunkter gör körningen lätt, smidig och responsiv med både bensin och dieselmotor.

Ekonomisk totalekonomi

Subaru Outback är inte den billigaste bilen att köpa, men med låga driftskostnader, mycket högt andrahandsvärde och fri service i 3 år/4500 mil blir totalkostnaden bland de lägsta i klassen.

Outback är i standardutförande mycket välutrustad med bl.a. EyeSight, i de olika utrustningspaketen finns ytterligare utrustningsdetaljer som förhöjer upplevelsen i bilen.

Subaru Outback har tre år/10.000 mil nybilsgaranti, fria uppdateringar av kartor samt fri service i tre år/4500 mil.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!