Subaru Impreza

nya Subaru IMPREZA - pris från 214.900 kr

MED FYRHJULSDRIFT SOM STANDARD

Helt nya Subaru Impreza är här! En från grunden helt ny bil byggd på Subarus nya plattform. Lika underhållande att köra som den är vacker att titta på. Den är kapabel, välbyggd och den har allra högsta säkerhet. Varje form, varje material, varje designuttryck har valts av en anledning och stärker både form och funktion. Det vackra och moderna designspråket sammanfattar allt det som Impreza representerar.

En helt ny bil är naturligtvis helt ny även på insidan. Svepande linjer och mjuka material med senaste infotainmenttekniken gör körningen till en ren njutning. Den nya kupén är påtagligt tystare och bjuder väsentligt mer rymd än tidigare, en annan stor skillnad är känslan i material och knappar som fått ett rejält lyft.

SÄKERHET OCH OMTANKE

Subaru Impreza har såklart boxermotor och symmetrisk fyrhjulsdrift - två egenskaper som är synonymt med Subaru. Men nya Impreza har även EyeSight, ett säkerhets- och förarassistans-system som av flera oberoende testinstitut klassat som Världens bästa. Det gör inte bara resan säkrare utan även mer komfortabel.

Subaru Impreza finns med två motoralternativ på 1.6 eller 2.0 liter, båda bensindrivna. Båda motorerna är kopplade till en 7-stegs CVT automatlåda som standard.

Ekonomi

Nya Subaru Impreza erbjuds i flera olika utrustningsnivåer men redan i grundversion är bilen mycket välutrustad.

Subaru Impreza har tre år/10.000 mil nybilsgaranti, fria uppdateringar av kartor samt fri service i tre år/4500 mil.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!