Peugeot traveller

PEUGEOT TRAVELLER - Från 289.900 kr

Peugeot Traveller - rymlig och komfortabel.

Med nya Peugeot Traveller får du såväl rymlighet, komfort som säkerhet av högsta klass. Den kraftfulla designen, de suveräna köregenskaperna och de moderna BlueHDi-motorerna borgar för en sund bränsleekonomi, behaglig atmosfär och en ny reseupplevelse
Peugeot Traveller finns i tre olika längder. För var och en av de 3 längderna, är  Traveller tillgänglig i konfigurationerna 5, 7 eller 8 platser. Den är utformad för att kunna anpassas efter alla dina önskemål. Den andra och tredje raden består av ett delat säte 2/3–1/3, vars två delar är var sin separat enhet som kan förflyttas i valfri position på sina respektive skenor. Det bakre utrymmet kan alltså moduleras om på ett enkelt sätt. För ytterligare modularitet kan sätena tas ut eller positioneras om med hjälp av skenorna.

3 års nybilsgaranti

Nya Peugeot Traveller är ett tryggt val! 3 år/10.000 mil nybilsgaranti ingår, likaså 3 års vägassistans, 3 års vagnskadeförsäkring samt 12 års rostskydd. Alla Peugeot-bilar med batteri har dessutom 8 års/16.000 mil batterigaranti.
Peugeot Traveller
Peugeot 3008 Hybrid

PEUGEOT GOES ELECTRIC! läs mer om peugeots nya, elektriska modeller!

Läs mer

Kontakta oss redan idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!