Placeholder image

Mitsubishi Outlander PHEV - pris från 379.900 kr*

Låt tystnaden tala

Ibland säger tystnaden så mycket mer än ord. Den kan berätta om svåröverträffad komfort och kvalitet. Om effektivitet, ren prestanda och en kraft som inte behöver göra sig hörd för att kännas. Med dubbla elmotorer kombinerade med en effektiv bensinmotor liknar vår plug-in hybrid SUV heller ingen annan bil. Så låt den ta dig bortom vanliga vägar och upptäck ett tystare och mer effektivt sätt att upptäcka.

En revolutionerande bil

Mitsubishi Outlander PHEV har en bensinmotor och dubbla elmotor som med det laddningsbara batteriet tar dig upp till fem mil på ren el. Detta ger Outlander PHEV enastående låga förbrukningssiffror och gör bilen till ett perfekt val för dig som ofta kör kortare sträckor (vilket vi flesta gör dagligen).

Outlander PHEV har en mängd utrustningsdetaljer för ett komfortabelt liv i bil, t.ex. Apple CarPlay, navigation, aktiv farthållare och automatiskt kollissionsvarningssystem.

Alla Outlander PHEV är fyrhjulsdrivna som standard och dragkrok kan monteras (tillval).

Bra för miljön, bra för din plånbok

Outlander PHEV kommer med mycket utrustning redan som standard. Dess låga bränsleförbrukning ger den en låg skatt och förmånsvärde (för dig som har tjänstebil).

Outlander PHEV har fem år/10.000 mil nybilsgaranti.

* Angivet pris inkluderar supermiljöbilspremie på 20.000 kr

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!