Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi OUTLANDER PHEV - Från 424.900 kr

Mitsubishi OUTLANDER Plug-In Hybrid - laddbar familjebil med fyrhjulsdrift, upp till 45 km på el

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid är en av de mest populära laddbara bilarna, inte bara i Sverige utan över hela Europa. Nu är nästa generations laddhybrid-SUV här, uppgraderad på över 100 punkter. En större elmotor för mer kraft, nya körlägen, förfinad fyrhjulsdrift för mer kontroll samt en ökad batterikapacitet som tar dig längre.
Mitsubishi Outlander PHEV har en ny, större och starkare bensinmotor som är tystare och mer bränslesnål. Batteripaketet har blivit större och elmotorn bak kraftigare vilket bidrar till att ytterligare förhöja känslan av att Outlander PHEV är en revolutionerande bil. Outlander PHEV kommer upp till 45 km på ren eldrift. Bilen kan laddas hemma i 3 till 5 timmar (vi rekommenderar starkt att hemmaladdning sker via en laddbox), eller vid särskilda laddstationer som på så kort tid som 25 minuter ger upp till 80 % laddning.
Outlander PHEV finns i flera olika utrustningsversioner men är mycket välutrustad redan som standard. Den får dra släpvagn, maximal släpvagnsvikt är 1500 kg.

5 års nybilsgaranti

Nya Mitsubishi Outlander PHEV är ett tryggt val! 5 års nybilsgaranti ingår, likaså 5 års vägassistans, 3 års vagnskadeförsäkring samt 12 års rostskydd.

Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV

KALASPRISER PÅ NYA OUTLANDER PHEV, MER ÄN 80 000 KR I RABATT PÅ NYA BILAR I LAGER!

Läs mer

Kontakta oss redan idag!

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!