Placeholder image

Mitsubishi Outlander PHEV - pris från 399.900 kr

Superettan!

Mitsubishi Outlander PHEV är en fantastisk succé i Europa med mer än 100 000 sålda bilar sedan lanseringen bara i Europa! Detta gör den till Europas mest sålda plug-in hybrid i  alla kategorier under 2015, 2016 och 2017. Dessutom var Outlander PHEV världens mest sålda PHEV under 2017!

Nu lanserar vi nästa generations laddhybrid-SUV, uppgraderad på över 100 punkter. En större elmotor för mer kraft, nya körlägen, förfinad fyrhjulsdrift för mer kontroll en ökad batterikapacitet som tar dig längre (på eldrift). Nya Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid - för omgående leverans!

En revolutionerande bil

Mitsubishi Outlander PHEV modellår 2019 har en ny, större och starkare bensinmotor som är tystare och mer bränslesnål. Batteripaketet har blivit större och elmotorn bak kraftigare vilket bidrar till att ytterligare förhöja känslan av att Outlander PHEV är en revolutionerande bil.

Outlander PHEV erbjuds i flera utrustningsversioner för att passa olika behov och önskemål, gemensamt för alla är att fyrhjulsdrift och automatisk växelväljare är standard. Även interiört har den nya generationen uppgraderats med bl.a. mer ergonomisk utformning av knappar och reglage och nya inredningsmaterial.

Dragkrok kan monteras (tillval).

Bra för miljön, bra för din plånbok

Outlander PHEV kommer med mycket utrustning redan som standard. Eftersom bilen har så låga utsläpp är den berättigade till miljöbilspremie som utbetalas efter sex månader, den gör även att tjänstebilskalkylen blir mer attraktiv både för föraren och arbetsgivaren.

Outlander PHEV har fem år/10.000 mil nybilsgaranti.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!