Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander - pris från 259.900 kr

Gör äventyret större

Oavsett om resan tar er längre bort eller närmare hem, om den går till outforskade platser eller runt hemtama kvarter – nya Mitsubishi Outlander låter fler upptäcka mer. Fem sittplatser blir snabbt sju, eller två när lastbehovet finns. Och med den omfattande utrustningslistan blir resan både säkrare och bekvämare. Vart den än bär.

Formsäker framkomlighet

Outlander levererar den höga prestanda man kan begära av en kraftfull SUV med snabb acceleration och stabil väghållning. Var du än kör så kan du njuta av fördelarna med nästa generation SUV, samtidigt som miljöpåverkan minimeras genom låg bränsleförbrukning och låga CO2-utsläpp.

Det integrerade S-AWC-systemet bidrar till ökad kraft och kontroll genom att optimera och kombinera den aktiva girkontrollen med antisladdsystemet. Tillsammans arbetar systemen för att frigöra den fulla potentialen hos fyrhjulsdriften utan att kompromissa med komforten eller bränsleekonomin.

Ekonomisk

Utrustningslistan i Mitsubishi Outlander är lång och de olika utrustningspaketen ger ännu mer av det roliga, t.ex. ljudsystem med nio högtalare, aktiv farthållare med autobroms, Apple CarPlay/Android Auto och 360-graders kamera.

Mitsubishi Outlander har fem år/10.000 mil nybilsgaranti.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!