Placeholder image

Mitsubishi L200 - pris från 234.900 kr

En tuff testvinnare

Med ett robust yttre i kombination med en rymlig och bekväm kupé är nya L200 både lastbil och personbil – allt i ett. Testvinnaren L200 möter upp mot de krav som både slitsam yrkestrafik och den aktiva familjen ställer, nu rustad för de tuffaste av äventyr.

Stark och robust

Mitsubishi L200 är byggd för tuffa tag. Den ska ta sig fram utanför vägen, kunna dra tunga släp, frakta mycket på flaket och köra upp till fem personer. Därför är L200 standardutrustad med en dieselmotor som är både stark och bränsleeffektiv, en riktigt bra fyrhjulsdrift samt en robust hjulupphängning.

L200 har en mängd utrustningsdetaljer som kommer göra livet i bilen både trevligare och säkrare, bl.a. finns backkamera, Apple CarPlay/Android Auto, Bluetooth och Xenon-strålkastare.

Välj en L200 som motsvarar dina behov

Mitsubishi L200 finns i flera varianter beroende på om du vill ha plats för passagerare eller större flak. För att klara just dina behov finns ett stort tillbehörsprogram, ofta finns även tillbehörspaket med t.ex. frontbåge och flakkåpa till attraktiva priser.

Mitsubishi L200 har fem år/10.000 mil nybilsgaranti.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!