Peugeot 508 SW

PEUGEOT 508 SW - FÖRÄNDRAR ALLT!

Nya Peugeot 508 SW är här. Redo att bryta mönstret. Inspirerad av Shooting Brake-modeller, med en låg och sportig profil, utmanar nya Peugeot 508 SW ett helt segment. Samtidigt visar nya Peugeot 508 SW upp en genomtänkt balans mellan väldesignad elegans och praktisk perfektion.

De första bilarna av nya PEUGEOT 508 SW finns nu hos oss, premiär blir det helgen 24-25 augusti. Förhandsboka nya 508 SW innan 17:e september och få 10.000 kr extra i rabatt! Snart kommer även 508 SW Hybrid som med hjälp av laddbart batteri kommer upp till 40 km på el.

Nya Peugeot 508 SW - förändrar allt

Nya Peugeot 508 förändrar allt. Mer strömlinjeformad än någonsin förr. Lägre. Lättare. Mer kompakt. Med en kraftfull profil, klassledande motorer och en ny generation av Peugeot i-Cockpit är nya Peugeot 508 SW redo att utmana marknaden.

Nya PEUGEOT 508 SW lanseras efter sommaren, senare under året kommer den även som plug-in hybrid.

Nya PEUGEOT 508 SW kostar från 284.900 kr.

Den oslagbara PEUGEOT i-Cockpit

Förarplatsen är smidig och visionär med den kompakta ratten, den anpassningsbara head up-displayen och den högupplösta 10-tums pekskärmen. Upplev en helt ny körglädje i de bekväma sätena med flerpunktsmassage och med Hi-Fi FOCAL-ljudet som ger ett rent och tydligt ljud. Via en infraröd kamera i bilens front kan man med hjälp av Night Vision-teknik vid mörkerkörning lättare upptäcka fotgängare eller djur på vägen. Nya PEUGEOT 508 SW har den senaste säkerhets- och hjälputrustningen och ger dig en helt ny upplevelse av teknik på hög nivå.

Klassledande motorer som inspirerar

Nya PEUGEOT 508 SW ger dig en fantastisk körupplevelse och en intensiv frihetskänsla med exakta reaktioner, körglädje och exemplarisk väghållning som förstärks av den elstyrda fjädringen. Nya Peugeot 508 SW lanseras med motorer som är klassledande när det kommer till CO2-utsläpp. Dessutom är motorerna certifierade för Euro6.d temp-standards. På detta vis vill Peugeot redan nu möta de Euro 6-förutsättningar som införs 2020, som bland annat innebär är ett ökat fokus på kväveoxider. Dessutom kan du köra alla dieselmotorer på det fossilfria bränslet HVO100.

Nya Peugeot 508 SW finns snart även som Plug-In Hybrid som tack vare ett laddningsbart batteri tar dig upp till 40 km på ren el (enligt nya WLTP-körcykeln). Batteriet har en kapacitet på 11,8 kWh och är gömt under bilens baksäte, vilket inte inkräktar på utrymmet i bilen. En elmotor på 80 kW i kombination med PureTech bensinmotor på 132 kW ger mjuk och vibrationsfri gång samt bra prestanda. CO2-utsläppen är mindre än 49 gram per kilometer (WLTP).

Peugeot 508 SW
Peugeot 508 SW

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!