Placeholder image

Hyundai iONIQ - pris från 249.900 kr

Ioniq Hybrid, laddhybrid och elbil

Hyundai IONIQ är unik - en bil med tre olika nivåer av eldrift för att passa just dina behov - alla med klassledande egenskaper!

Men bara för att miljötänket är den här bilens huvudsak betyder inte det att allt anant fått lida, tvärtom. IONIQ har en hög kvalitetskänsla och massor av utrustning för att göra billivet enklare och roligare, bl.a. finns navigation, Apple CarPlay och sladdlös laddning för mobiltelefon.

Säkerhetsutrustningen är komplett med bl.a. autobroms med detektering av fotgängar, filhållningsassistans och dödavinkel-varning. Hyundai IONIQ har blivit utnämnd till den säkraste bilen bland små familjebilar av Euro NCAP och dessutom vunnit Teknikens Världs Stora Bilpris 2017.

Välj den IONIQ som passar dina behov

IONIQ Hybrid har en bensinmotor och en elmotor som hjälper till ibland, vilket ger en räckvidd som en vanlig bil men med lägre förbrukning tack vare elmotorn. IONIQ Hybrid har en räckvidd på 132 mil.

IONIQ Laddhybrid (PHEV) har en bensinmotor och en elmotor och kan köras upp till 63 km på en laddning. Energin kommer från ett kraftfullt batteri som dels tar vara på energin under körningen men som även laddas via kabel i laddstolpe eller vägguttag.

IONIQ Electric drivs av en elektrisk motor på 88 kW och ett supereffektivt batteri som tar dig 280 km på en laddning. El-versionen släpper inte ut några lokala koldioxider alls vilket gör den berättigade till högsta supermiljöbilspremien.

Sparar både miljö och plånbok

En bil med så låg bränsleförbrukning som IONIQ ger inte bara vinster för miljön, även ekonomin blir vinnare. Och fastän inköpskostnaden är högre än för konventionella bilar blir totalkostnaden bättre med lägre kostnader för drivmedel, fordonsskatt och underhåll. IONIQ PHEV och Electric är även berättigade till supermiljöbilspremie.

Hyundai IONIQ har fem års nybilsgaranti och fem års vägassistans. IONIQ Electric har dessutom åtta års batterigaranti.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!