Placeholder image

Hyundai i30 Kombi - pris från 184.900 kr

Med plats för dina laster

För dig som behöver lite mer plats i bilen är Hyundai i30 Kombi ett utmärkt val med sitt större utrymme i baksäte och bagage.

Hyundai arbetar hela tiden med att utveckla avancerad teknik som ökar säkerheten på vägen. Säkerhetsutrustningen i nya i30 är väl tilltagen redan i komfortversionen och är den första av biltillverkarens bilar som har utrustats med förarvarningssystemet Driver Attention Alert, DAA. Systemet upptäcker om förarens uppmärksamhet på vägen börjar brista och varnar då med både en ljud- och en ljussignal.

Effektiv

Till Hyundai i30 finns ett nytt motorprogram med två turboladdade bensinmotorer; 1.0 T-GDI (120 hk) 1.4 TGDi (140 hk) samt dieselturbon 1.6 CRDi (på 110 eller 136 hk). Tillsammans med en smidig, 7-stegad dubbelkopplingslåda blir körningen ännu roligare, något som imponerat på branschpressen.

I en uppkopplad värld är bilen inget undantag. Det har Hyundai tagit fasta på. Tack vare avancerade uppkopplingsmöjligheter och den smidiga 8’’ pekskärmen kan du via Apple CarPlay och Android Auto använda din iPhone eller Android smartphone på ett säkert sätt under resan som blir både bekväm och underhållande. Som första bil i klassen erbjuder nya i30 dessutom effektiv trådlös laddning med hjälp av en laddplatta.

Utnämnd till billigaste bilen att äga

Oberoende KVD/Bilpriser.se granskade 2016 ägandekostnaderna för 20 vanliga kombibilar för att se vilken som tack vare bland annat kvalitet och service var billigast att äga – och i30 Kombi och i40 Kombi blev vinnarna i undersökningen.

Ett tryggt garantipaket ingår till Hyundai i30 Kombi med fem års nybilsgaranti och fem års vägassistans.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!