Placeholder image

Hyundai i10 - pris från 124.900 kr

Great doesn´t have to be big

Minstingen från Hyundai är allt annat än liten. Fastän yttermåtten inte är särskilt stora, är utrymmet invändigt förvånansvärt stort. Och fastän priset inte är särskilt tilltaget, är kvalitetskänslan mycket hög, designen modern och utrustningsspecifikationen påminner mer om den i en betydligt större (och dyrare) bil än i en liten.

Välutrustad och redo för dina behov

Hyundai i10 finns med en rad finesser för att göra livet i bilen roligare och tryggare. T.ex. finns värme i ratten så du slipper den där fula rattmuffen. Ljudsystemet har Bluetooth så du kan lyssna på dina egna spellistor.

Backstart-assistans och kurvljus är exempel på funktioner som både ökar komforten och säkerheten. Dessutom finns på utrustningslistan bl.a.panikbromsassistans samt elektronisk stabilitetskontroll och integrerad styrnings- och stabilitetskontroll som hjälper föraren att undvika olyckor.

Billig i inköp, billig att äga

Även om Hyundai i10 inte är billigaste bilen i klassen att köpa är den förmodligen en av de billigaste att äga tack vare låga drift- och underhållskostnader samt ett bra andrahandsvärde. Hyundai i10 är även en populär modell att privatleasa tack vare sin låga månadskostnad.

Ett tryggt garantipaket ingår till Hyundai i10 med fem års nybilsgaranti och fem års vägassistans.

Kampanjpriser på hyundai i10 lagerbilar,
spara 20.000 kr. pRIVATLEASA FR. 1895 KR!

Läs mer

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!